Briards du Jardin Borenzi

Groteweg 44a
8191 JX Wapenveld

038-4478194 / 06-10092892
jardinborenzi@hotmail.com

Fotohoekje

 
 
Ramses alweer 4 maand. Duchi X King Louie 2015
 
 
Lekker wezen wandelen met de honden bij de Wetering!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igor (I-nest Duchi X King Louie) op vakantie in de Ardennen met baasje Rudy. 
 
 
Het I-nest van Duchi x King Louie op de Jongehondendag 2014 van de NBC. Met een punten aantal van 74 van de 75 hebben ze zeer hoog gescoord. Dit met veel lof van de keurmeester! 
 

Caroline met Elmo tijdens een gezellig bezoekje in Wapenveld op het land. 
 
O'Mally beste puppy reu geworden op de show in Wietzen (Duitsland). Trots op hem en Corinna!
 
 
Torak bij de familie Timmerman (Anna x Ummo 2012)
 
Hugo Bos du Jardin Borenzi (H-nest Anna x Ummo 2012)

 

Hoi Geertje en Charlotte, 

Het is al weer enige tijd geleden dat jullie iets hoorden over onze wereldhond Joris. De term wereldhond is niet van ons , maar van de dierenarts die hem , in een maatschap komt dat voor, voor het eerst zag. Het was liefde op het eerste gezicht en de dierenarts die zei dat briards hem niet zoveel zeiden, viel als een blok voor onze Joris, kuste hem op de neus en zei dat we aan hem een wereldhond hadden!!! Kun je een nog betere recensie over je hond krijgen?
Nee, en we waren het helemaal eens met hem, want:

 - hij leest ons en verstaat ons. Joris weet precies wat en wanneer iets gaat gebeuren: uitlaten, eten, een brokje bij de koffie, maar ook de verschijning 
van het koffertje met zijn borstels. Vrijwillig komt hij de kamer in om zich te laten ontdoen van klitten en ander ongerief. Niet dat hij het leuk vindt, maar, volgens hem, hoort het erbij.
Ook als we vertrekken tijdens een camperreis weet hij wanneer het zover is. Hij gaat ruim van te voren op zijn bankje zitten, zodat hij zeker weet dat hij niet vergeten wordt.

 - hij eet niet zo goed, dus moeten we truccen verzinnen om hem te laten eten. Tonijn uit blik, leverworst, gekookte worst en als laatste ganzenvet zijn goede smaakmakers die hem tot eten verleiden.

- hij is niet een van de vetsten, dat is duidelijk na bovenstaande. Als je ziet hoeveel energie hij besteedt aan rennen, alleen of met andere honden, dan begrijp je hoe hij zo slank blijft.

 - hij heeft een grote aaibaarheidsfactor. Onze kleinkinderen, maar ook vreemde kinderen aan het strand, laat hij met zich doen en, als hij aangelijnd wordt, loopt hij met een 4-jarige of 12-jarige in hun tempo keurig mee. Al met al zullen jullie het niet vreemd vinden dat Joris ook voor ons een wereldhond is en dat we hopen dat we nog heel lang als trio met elkaar op zullen kunnen trekken!!!!!

 Sorry, we vervallen in herhalingen, maar voor jullie, als zijn eerste verzorgers, moet het goed zijn om te horen met wat voor een byzondere pup jullie gewerkt hebben! 

 Hartelijke groet en liefs van Ernst en Jeanne

 
 
 
Leuke foto's van de puppen van Duchi X King Louie 2013 (I-nest):